Vrijblijvend advies van een incasso advoaat

Voor vrijblijvend advies van een incasso advocaat kunt u in Enschede contact opnemen met Meijer, Rijs & Seker Advocaten, of MRS Advocaten. Zowel particulieren als bedrijven ondervinden last van wanbetalers. Er gaat veel tijd en geld zitten in pogingen om de verschuldigde bedragen alsnog te kunnen innen. Wanneer ook deze laatste strohalmen falen, kunt u als bedrijf of particulier een deurwaarder of incassobureau inhuren.

Wat ook kan, en de afgelopen jaren behoorlijk aan terrein heeft gewonnen, is het inschakelen van een incasso advocaat. Dit heeft namelijk grote voordelen ten opzichte van incassobureaus of deurwaarders. Een incasso advocaat kan als enige rechtsbijstandverlener het faillissement van debiteuren aanvragen, conservatoir beslag leggen en procederen bij de rechtbank. Ook kan het zo zijn dat er een kort geding procedure gestart moet worden bij de afhandeling van uw zaak. Wanneer u uw zaak bepleit via een deurwaarder of incassobureau zal er voor deze procedure ook een advocaat nodig zijn. Helaas leert de realiteit ons dat uw zaak dan in veel gevallen vertraging oploopt door de overdracht of fouten in het voortraject.

AdvocatuurBij MRS advocaten kunt u vrijblijvend advies krijgen van een incasso advocaat over de mogelijke opties met betrekking tot vorderingen. Vrijblijvend advies van een incasso advocaat is ook daadwerkelijk vrijblijvend. Wij zijn er in de eerste plaats voor u en gaan graag met u om de tafel zitten om de best mogelijke aanpak van uw zaak te bespreken. U kunt contact met een incasso advocaat opnemen voor een vrijblijvend advies over persoonlijke, particuliere geldvorderingen en/of zakelijke geldvorderingen. Maar ook kunt u vrijblijvend advies van een incasso advocaat krijgen over zowel de gerechtelijke als buitengerechtelijke incassoverweren.

Het is handig om te weten dat de incassokosten bij de debiteur in rekening worden gebracht. In de meeste gevallen betekent dit effectief dat de wanbetaler betaalt voor de incassokosten. Neem voor vrijblijvend advies van een incasso advocaat zo snel mogelijk contact met ons op.