Duurzame lichtreclame

Duurzame lichtreclame is tegenwoordig zeer populair in het bedrijfsleven. Het is een vorm van reclame die elke ondernemer voordelen biedt. Met duurzame verlichting in en om uw bedrijf bespaart u immers stroomkosten, draagt daarmee een steentje bij aan het milieu en hebt dan ook nog eens kans op een financiële tegemoetkoming van de fiscus. Al met al zijn er dus diverse redenen om een keuze te maken voor duurzame lichtreclame. Of het nou gaat om buitenreclame, lichtzuilen, led-schermen, digitale billboards, bewegwijzering enzovoorts.

Zoek een ervaren specialist op het gebied van lichtreclame, buitenreclame en signing om uw bedrijf op duurzame wijze te laten opvallen. U kunt dit zelfs inzetten om uw MVO-status te tonen aan de buitenwereld. Een groot deel van het publiek zal uw bedrijf waarderen als u zich bezig houdt met duurzaamheid.

Het verduurzamen van lichtreclame biedt u vele voordelen

Zeker in het geval van led-verlichting kunnen we spreken van milieuvriendelijke en energieneutrale lichtreclame. Het is een energiezuiniger variant op neonverlichting, dat vooral in de vorige eeuw de maatstaf was. Bij neon komen gassen vrij die slecht zijn voor het milieu. Daarnaast zijn er technisch en visueel veel betere mogelijkheden met led-verlichting.

Het verduurzamen van lichtreclame is allang niet meer iets voor fanatieke milieuactivisten. Zeker nu de fiscus u een teruggave tot wel 42 procent van de investering kan bieden, is duurzame lichtreclame zeer in trek. De aanbieders van dit soort reclame zorgen vaak ook niet alleen voor de montage, de schoonmaak en het onderhoud, maar kunnen zelfs een heel teruggavetraject met de fiscus afwikkelen voor u.

Duurzame lichtreclame maakt uw bedrijf vindbaar en zichtbaar, terwijl u meer dan ooit de kosten in toom hield. Verdiep u in alle opties en vraag offertes aan bij gespecialiseerde bedrijven. Een keuze voor de juiste expert in milieuvriendelijke duurzame verlichting kan u verder helpen.