De kosten van het drukken van een proefschrift

Een proefschrift/thesis is het resultaat van vele jaren zwoegen. De inhoud staat uiteraard centraal, maar op de vormgeving hoeft zeker niet beknibbeld te worden. De kosten van het drukken van een proefschrift vallen bij Ipskamp Printing gelukkig alleszins mee. Ons bedrijft heeft een uitstekende staat van dienst met meer dan duizend publicaties waarvoor wij jaarlijks het drukwerk verzorgen.

Graag gaan we het gesprek met u aan om de mogelijkheden in kaart te brengen. Neem wel ruim op tijd contact op, zodat alles rustig doorgesproken kan worden. Er is een spoedservice beschikbaar, mocht er toch wat meer vaart geboden zijn. De kosten van het drukken van een proefschrift zullen dan vanzelfsprekend hoger uitvallen.

Kom voor het aanleveren van de tekst even langs op een van onze kantoren. We tonen voorbeelden van verschillende druktechnieken, zoals offset en premium print. Tevens kunt u zien en voelen welke papiersoort u het meest geschikt lijkt. De kosten van het drukken van een proefschrift zijn relatief lager wanneer er een grotere oplage wordt besteld. Bij kleinere aantallen zijn de keuzes voor papier en techniek beperkter, maar de prijzen blijven betaalbaar. Enkele tientallen exemplaren worden vliegensvlug met een inkjet printer geproduceerd. Het is een eenvoudige productiemethode die altijd een hoogwaardig einderesultaat oplevert. Kies voor een hardcover als u een lange levensduur belangrijk vindt. Een complete oplage in hardcover betekent een flinke investering. Om de kosten van een proefschrift drukken te verkleinen, is softcover een betere keus. In het geval van een klein budget moet er aldus een afweging gemaakt worden tussen kwantiteit en kwaliteit.

ProefschriftVergeet niet dat een redelijk deel van de kosten van het drukken van een proefschrift kan worden terugverdient via de verkoop. Promoot uw boek bij familie en vrienden. Zij kunnen de promotie weer voortzetten in hun eigen vriendenkring. Zo vallen de kosten van het drukken van een proefschrift uiteindelijk mee.